• част от Logo grey
  • Alumin grey
  • Viva plast grey

За нас

Large image 11

Защо можете да ни се доверите?

  • Профилът VIVA Plast се произвежда с най-съвременното оборудване предлагано от фирмите “Greiner Extrusionstechnik” и “Krauss Maffei” на световния пазар.
  • Лабораторно оборудване от най-висок клас следящо за безупречното качество на профила.

ФИРМА “ВИАС” ЕООД със седалище град Шумен откри първата в Северна България фабрика за производство на ПВЦ профили. Фирмата е 100% частно дружество.
Предприятието е изградено в рамките на шест месеца взаимно с австрийски конструктори и инженери.

Профилът VIVA Plast произвеждан от фирма “ВИАС” ЕООД е разработен и конструиран и изпитан с помощта на инженери от немския институт в Розенхайм.

За първи път в България се използват най-модерните матрици със специално покритие - така наречените “POWER TOOLS”.

 

Персоналът на фирма “ВИАС” завърши успешно своето обучение в института на фирма “Greiner Extrusionstechnik”. Внедряването, пускането и контролът в предприятието се извършва от австрийски инженери.

Системата отговаря на изискванията на EN 12608 разработен от Европейския комитет за нормиране на ПВЦ системи. Самият тои се произвежда с най-новото оборудване предлагано от водещите фирми “Greiner Extrusionstechnik” и “Krauss Maffei” на световния пазар.

Напълно автоматизираният процес на производство гарантира високото качество, чийто контрол се извършва чрез специално разработена програма от Института на фирма “Greiner Extrusionstechnik” - GETU.

Повърхността на три- и четирикамерните системи VIVA Plast е с най-висок клас на блясък и абсорбираща светлината способност. Висококачествените материали несъдържащи олово, гарантират екологично безвреден профил, в съответствие с нормите за чиста околна среда.

Профилите VIVA Plast, изложени на драстични амплитудни атмосферни условия (влажност, средни месечни температури над 35°С и -10°С, променливо атмосферно налягане, киселинни дъждове), запазват невредими своята цялост, повърхност, блясък и цвят.

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам
Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика на поверителност.