• част от Logo grey
  • Alumin grey
  • Viva plast grey

Profiles линк за теглене

Large image 15

За да използвате PROFILES 10® с базата данни на VIVA PLAST и ROMB, както и да получавате помощ при необходимост, Вие не заплащате нищо.

В случай, че срещнете някакви проблеми при инсталирането на PROFILES 10®, от централата на Компютър Консултинг Груп – създателя на PROFILES®, ще Ви инсталират програмата по INTERNET. Нужно е само да позвъните на телефон 0878 625100 и да заявите, че желаете да имате PROFILES 10® с VIVA PLAST и ROMB. Подробно упътване за работа с PROFILES 10® ще намерите в самата вече инсталирана програма, като влезете в меню „Помощ”,а от там в „Ръководство за потребителя”. При срещане на по-сериозни трудности за работа с PROFILES 10®, може да се обърнете отново към създателите й, които могат в реално време, от дистанция, да Ви окажат нужната помощ в работата. Нужно е само да имате активен INTERNET и програма „CCG support”, която може да свалите безплатно, по всяко време, от следния линк:  
http://www.ccg-bg.com/web/guest/drivers
Преди да стартирате вече свалената от Вас програма„CCG support” е нужно да се свържете със специалистите от Компютър Консултинг Груп, на телефона посочен по-горе или Skype:  ccg-bg  и да следвате техните инструкции.

PROFILES® е лицензиран продукт.  При поискване, може да визуализирате и разпечатате Лиценза, от меню „Помощ” – „За Profiles” – “Лиценз”.

 

За въпроси относно PROFILES 10®, както и получаване на допълнителни базплатни часове за работа:

телефон: 054 / 989777, мобилен: 0885 610429

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам
Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика на поверителност.