• част от Logo grey
  • Alumin grey
  • Viva plast grey

ВИАС ЕООД – Официален вносител на обков ROMB

Large image 15

Уважаеми производители на дограма,

От 2010 г. ВИАС ЕООД придоби статут на официален вносител на строителен обков ROMB. Нашето желание е да направим обкова за PVC прозорци и врати ROMB масов, като формираме едни невисоки, достъпни цени. Така, освен до качествен профил Вие ще имате достъп и до качествен обков и то на конкурентни цени. Вярваме, че по този начин спомагаме населението на страната да обитава една по-комфортна среда на живот.

Можем да се похвалим с отлична организация на процесите комплектоване и фактуриране на ROMB. Висококачественото обслужване, което ще получите при поръчването на обков е в следствие, на задълбочено изучаване на каталозите на ROMB, както и на постоянните ни контакити, със специалистите от компанията производител – ROMB.

Обковът ROMB е висококачествена, проверена в многогодишната практика система за прозорци и врати. Елементите на обкова ROMB се отличават с перфектна детайлна завършеност, дори и на най-малките си съставни части, което прави силно впечатление, както на производителите на дограма, така и на домакинствата, чийто избор за обков е ROMB.

Обковът ROMB е пригоден еднакво лесно да се монтира, както ръчно, така и с монтажни центрове. Веднъж имали досег с обкова ROMB, производителите на дограма бързо свикват с него и го поставят, на най-вискоко място, в класацията на строителните обкови.

ROMB и VIVA PLAST са успешно интегрирани в базата на програмата за разкрой и ценообразуване на дограма - PROFILES®. Голямото удобство за Вас – производителите на дограма е в това, че бързо и лесно задавате вида обкова, още при изчертаването на оферираните врати или прозорци, с VIVA PLAST. Елементите на ROMB се “прикачват” към конструкциите, по комплекти отваряемости, според Вашето желание, като при справките се визуализират подробно, по елементи. Така имате възможност да влияете на крайното остойностяване на дограмата, чрез премахване или добавяне, на определени елементи ROMB. Заявките за обкова се извеждат автоматично, като се визуализират в Excel-ска таблица, по кодове, имена и количества.

Запитване за обкова ROMB може да направите във всеки склад на VIVA PLAST в страната.

Екипът на ВИАС ЕООД Ви пожелава покоряване на нови технологични върхове с обкова ROMB !

Отговорник по направление търговия и работа с ROMB:
0885 608400 - Милен Минчев, търговски представител към ВИАС ЕООД
e-mail: trade.vias@vivaplast.net

Централен склад ROTO към ВИАС ЕООД:
гр. Шумен
бул. Ришки проход 68А
054 830837, вътр.26 – Емил Огнянов, началник склад
e-mail: obkovsklad@vivaplast.net

Tози сайт използва "Бисквитки". Научи повече Приемам
Моля, запознайте се с нашите Общи условия и Политика на поверителност.